Lantaarn Galileo 500 oplaadbaar

NEB-LTN-1000-G

Nebo Galileo 500 Lantaarn Oplaadbaar - De Nebo Galileo 500 Flex is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en oplaadbare lantaarn. Deze lantaarn is uitgerust met een witte COB LED die een maximale output van 500 lumen levert, waardoor je altijd voldoende licht hebt, zelfs in de donkerste omstandigheden. Bovendien beschikt de lantaarn over een rode LED voor nachtzicht, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren in het donker zonder je nachtzicht te verstoren.

Een ander handig kenmerk van deze lantaarn is de geheugenfunctie voor de laatst gebruikte stand. Dit betekent dat je de lantaarn kunt aanpassen aan jouw voorkeuren en vervolgens de instellingen kunt behouden voor toekomstig gebruik. De knoppen voor het bedienen van de lantaarn bevinden zich aan de voorzijde, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot alle functies. Een van de meest opvallende kenmerken van de Nebo Galileo 500 lantaarn is de ingebouwde powerbank functie. Met zijn 2600mAh-batterij kun je jouw mobiele apparaten zoals een smartphone of camera opladen, zodat je altijd bereikbaar blijft, zelfs als je geen toegang hebt tot een stopcontact. De basis van de lantaarn heeft een geïntegreerde USB-poort, waardoor het opladen van jouw apparaten snel en gemakkelijk verloopt.

De lantaarn werkt op een meegeleverde oplaadbare 18650 Li-Ion (2600mAh, 3.7V) batterij. Een Micro-USB oplaadkabel (45 cm) wordt meegeleverd, zodat je de batterij snel en gemakkelijk kunt opladen. Als de batterij moet worden opgeladen, wordt een rode indicator geactiveerd en als de batterij volledig is opgeladen, wordt een groene indicator geactiveerd.

De Nebo Galileo 500 lantaarn is gemaakt van duurzaam ABS en is spatwaterdicht volgens IPX-4, wat betekent dat de lantaarn bestand is tegen lichte regen en spatten. De unieke karabijnsluiting op het handvat maakt het eenvoudig om de lantaarn op te hangen en hem overal mee naartoe te nemen.

Kortom, de Nebo Galileo 500 Flex is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige lantaarn met handige functies zoals een powerbank functie en geheugenfunctie voor de laatst gebruikte stand. Dankzij de duurzame constructie en spatwaterdichtheid is deze lantaarn geschikt voor gebruik in verschillende omstandigheden en situaties.

Lichtstanden:

  • 360° COB Hoog: 500 lumen / 3,5 uur / 15 meter
  • 120° COB Hoog: 175 lumen / 9 uur / 13 meter
  • 360° COB Laag: 40 lumen / 10 uur / 4 meter
  • Rood Hoog: 15 lumen / 12 uur / 3 meter
  • Rood Laag: 2 lumen / 30 uur / 1 meter

Meegeleverd worden: oplaadbare 18650 Li-Ion (2600mAh, 3.7V) batterij, Micro-USB oplaadkabel (45 cm)

NEB-LTN-1000-G