Sinds 1983 leveren wij vanuit Oosterwolde in Friesland complete leidingsystemen aan een brede groep klanten in Noord Nederland en daarbuiten. Deze klanten waarderen ons voor ons zeer uitgebreide assortiment, uitstekende service en eerlijke prijzen. Die hoge waardering hebben we bereikt door goed naar onze klanten te luisteren, open met ze te communiceren, met ze mee te denken en ze in hun waarde te laten.

Wanneer een aannemer ons belt om een groot project te leveren staan we natuurlijk klaar. Maar ook de particulier die bij ons binnenloopt voor een paar bochtjes en een t-stuk wordt hartelijk ontvangen met raad en daad. Bij Van Loon werkt een klein team van mensen die jaren praktische ervaring met alle denkbare soorten leidingsystemen hebben. Sinds 1983 is er een aanzienlijk netwerk aan leveranciers en specialisten opgebouwd.

Via dit netwerk houden wij in onze 7.200 m³ grote bedrijfspand en op ons opslagterrein van 7.500 m² een ongekend ruim assortiment aan leidingsystemen continu op voorraad. We hebben het dan over ruim 20.000 artikelen. Onze klanten zeggen wel eens: “als ze het bij Van Loon niet hebben, dan kun je het nergens krijgen”. Van Loon kan zich dan ook met recht Totaalleverancier in Leidingsystemen noemen.

Wat ons onderscheidt van andere groothandels is dat wij snelle service en kwaliteit heel gewoon vinden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid vinden we een bestaansvoorwaarde voor Van Loon.