Wij vinden dat Van Loon Leidingsystemen veel meer is dan een groothandel in leidingsystemen. Dozen schuiven, dat doen al zoveel partijen in deze markt. Van Loon Leidingsystemen onderscheidt zich op veel vlakken van de concurrentie en de belangrijkste daarvan is service. Vriendelijke service, dát vinden wij nou belangrijk. Vriendelijk omdat u, als klant, niets minder verdient en omdat het voor ons het werk ook veel leuker maakt.

overzicht winkel

Assortiment en voorraad: breed en ruim

Onze service begint al bij onze inkoop. Wij willen een klant niet met lege handen wegsturen of “nee” verkopen. Dagelijks nemen honderden klanten de tijd en moeite om bij ons in Oosterwolde leidingsystemen te halen en dan mag het niet zo zijn dat die moeite voor niks en de tijd verspild is. Daarom: een zeer breed assortiment heel ruim op voorraad. Zo is de kans dat u misgrijpt minimaal. Wilt u 100% zeker weten of wij hebben wat u nodig heeft, bel ons gerust, dankzij ons voorraadbeheersysteem hebben wij uw product snel gevonden en uw vraag snel beantwoord.

heftruck terreinmagazijn

Gratis advies (en koffie)

Ons team heeft vele jaren praktijkervaring met het aanleggen en onderhouden van alle denkbare soorten leidingsystemen. Wij adviseren u graag. Ook voor uitdagende projecten en situaties kunnen wij een haalbare oplossing bieden. Laat Van Loon met u meedenken! Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. En als u liever langskomt voor een goed gesprek, de koffie staat klaar!

Overlegkantoor

Maatwerk

Veel soorten leidingsystemen vereisen een bepaalde hoeveelheid maatwerk om optimaal te kunnen functioneren. Denk maar aan putten bijvoorbeeld. Iedere situatie is uniek en daar handelt Van Loon dan ook naar. Veel voorkomende bewerkingen kunnen wij zelf in onze werkplaats uitvoeren. Voor wat verdergaand maatwerk vertrouwen wij op een netwerk van de beste fabrikanten, die deze producten snel en vakkundig voor u kunnen maken.

Kijk hier voor een filmpje.

werkplaatsMaatwerk drainageputten

Bezorging

Heeft u een groot project dan behoort levering door Van Loon op een door u opgegeven tijd en plaats zeker tot de mogelijkheden. Alle leidingsystemen in één keer, of juist gespreid, op afroep of een combinatie, het kan allemaal. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze flexibiliteit en mogelijkheden.

wagenpark ladenwagenpark