Hoofdlamp Einstein CAP oplaadbaar

NEB-HLP-0004-G

Nebo Einstein Cap Lamp Oplaadbaar - De Nebo Einstein Cap is een veelzijdige LED lamp die je kunt bevestigen aan je pet of hoofdband, waardoor je altijd je handen vrij hebt terwijl je verlichting hebt. Met de compacte en oplaadbare Nebo Einstein Cap heb je de ideale oplossing voor al je outdoor activiteiten en werkzaamheden in het donker.

De lamp is voorzien van een COB LED en heeft 3 lichtstanden, zodat je de intensiteit van het licht kunt aanpassen aan je activiteit en omgeving. Bovendien kan de lamp gemakkelijk aan- en uit worden gezet door simpelweg je hand langs de sensor te zwaaien. Als alternatief kun je ook gebruik maken van de knop op het product. Dankzij de ingebouwde oplaadbare 602535 batterij (500mAh, 3.7V) kan de lamp tot wel 18 uur lang gebruikt worden voordat hij opnieuw opgeladen moet worden. Het opladen is eenvoudig en gebeurt via de meegeleverde Micro-USB oplaadkabel.

De Nebo Einstein Cap is gemaakt van duurzaam grijs ABS en is IPX-5 spatwaterdicht. Hierdoor is de lamp bestand tegen regen en andere weersomstandigheden, waardoor je hem zonder zorgen kunt gebruiken tijdens al je outdoor activiteiten. Kortom, de Nebo Einstein Cap Oplaadbaar is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een compacte en betrouwbare LED lamp om op een pet of hoofdband te bevestigen. Of je nu gaat kamperen, vissen, wandelen of gewoon behoefte hebt aan extra verlichting tijdens het klussen, de Nebo Einstein Cap Oplaadbaar biedt uitkomst.

Lichtstanden:

  • Hoog: 50 lumen / 2,8 uur / 16 meter
  • Medium: 20 lumen / 6 uur / 14 meter
  • Laag: 5 lumen / 18 uur / 13 meter

Meegeleverd worden: oplaadbare 602535 batterij (500mAh, 3.7V), Micro-USB oplaadkabel

NEB-HLP-0004-G