Waterontharder NWF 2.0 Duo 10 (1 tot 4 personen) - 200 m3/jr

GH.WD2010

Dé Slimme AI waterontharder voor huishoudelijk gebruik uitgevoerd met de oerdegelijke NWF-besturing type 2.0 en hoogwaardige hars met hoge doorstoom- en filtercapaciteit. De Duo waterontharder heeft een aparte zoutbak en is daardoor zeer flexibel te plaatsen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, in elke situatie een passende oplossing leverbaar.

Productbeschrijving

Deze waterontharder is voor huishoudelijk gebruik. Het toestel is uitgevoerd met de degelijke NWF Besturing type 2.0 en hoogwaardige hars met hoge doorstoom- en filtercapaciteit. De Duo waterontharder heeft een aparte zoutbak en is daardoor zeer flexibel te plaatsen. Dit type waterontharder is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Standaard geleverd met de SWT Basic app. Scan de QR-code op het apparaat, installeer de app en krijg snel toegang tot het AI-zoutalarm, handleidingen en veel gestelde vragen. Met de app kan de gebruiker ook eenvoudig onderhoudsproducten voor deze waterontharder bestellen.

Voldoet aan KIWA keuringseisen

Waterontharders van de Nederlandse Water Fabriek voldoen aan VEWIN eisen die staan omschreven in de NEN1006. Dit is conform KIWA keuringseisen. De NWF-waterontharders voldoen ook aan de EEG wettelijk verplichte CE-richtlijnen. CE-conformiteitsverklaring: laagspanningsrichtlijn 2014/35/EU. CE-conformiteitsverklaring: Richtlijn drukapparatuur 2014/68/EU.

GH.WD2010