Home

Home

Van Loon wordt onderdeel van Van Walraven

- Categories : Nieuws

Oosterwolde, 4 juni 2024

Wij zijn heel blij u te kunnen vertellen dat er een overdacht van aandelen heeft plaatsgevonden van Van Loon Rioleringssystemen B.V. aan Van Walraven te Mijdrecht.

    René Breukelman en Henk van Walraven zetten hun handtekening 

Voor Van Loon betekent deze aansluiting bij Van Walraven onder andere een garantie voor continuïteit, een enorme uitbreiding van het assortiment en veel logistieke en organisatorische voordelen. Op 15 locaties in Nederland liggen er materialen op voorraad, zowel installatie- als infra georiënteerd.

Voor Van Walraven betekent deze stap een betere landelijke dekking van voorraadhoudende locaties, een mooie klantenkring, aanvullingen op het Van Walraven assortiment, dichter in de buurt van de huidige klanten én een groep fijne collega’s erbij! Van Walraven is een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar bestaat. Persoonlijkheid, service en flexibiliteit heeft de hoogste prioriteit.

Voor u verandert er niet veel. Alle medewerkers blijven in dienst en blijven uw gewaardeerde opdrachten op dezelfde wijze behandelen als voorheen. De naam Van Loon blijft in gebruik en Van Loon is uiteraard op dezelfde manier als anders voor u bereikbaar. Maar u kunt straks ook als klant van Van Loon materialen halen bij andere vestigingen van Van Walraven. Dat kan makkelijk zijn als u al in de buurt bent van een ander filiaal.

René zal zijn activiteiten de komende maanden zo goed mogelijk gaan overdragen aan Willem Lezwijn (bedrijfsleider), Edwin de Jong (Infra) en Paul Klomp (Installatie).

Graag willen René en Fems vooral u als klant heel erg bedanken voor het in hen gestelde vertrouwen en loyaliteit richting hen. Dankzij u is Van Loon een heel mooi bedrijf geworden! Zowel René en Fems als Henk van Walraven zijn heel blij met deze overname, vooral ook omdat onze persoonlijke manier van zakendoen zo veel op elkaar lijkt.

We zijn ervan overtuigd dat vooral voor u, maar ook voor Van Loon en Van Walraven deze ontwikkeling alleen maar voordelen biedt. De bedrijven sluiten bijna naadloos op elkaar aan en we zien dan ook een zonnige toekomst tegemoet voor alle partijen.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

René & Fems Breukelman 

Van Loon Rioleringsystemen

 

Henk van Walraven

Van Walraven

www.vanwalraven.nl