Home

Home

Nieuw in het assortiment Nedco rookgaskanalen voor hout- en pelletkachels

- Categories : Nieuws

Deze RVS dubbelwandige rookkanalen, RVS enkelwandige rookkanalen, stalen rookkanalen en de pelletkachelkanalen, zijn leverbaar in diverse diameters en afmetingen. Alle rookkanalen voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en certificering. De kwalitatieve rookkanalen zijn van een hoogwaardig niveau en door het unieke verbindingssysteem van de elementen zijn deze snel en vakkundig te installeren. Ook alle toebehoren zoals de diverse kappen en dakdoorvoeren hebben een lange levensduur. Nedco biedt een compleet assortiment rookkanalen en toebehoren:

∙ Dubbelwandig RVS

∙ Dubbelwandig RVS zwart

∙ Enkelwandig RVS

∙ Dikwandig zwart staal

∙ Pelletkachelkanalen 

   

Snel en veilig rookgaskanalen monteren? Dat kan met onze Nedco rookkanalen, deze hebben een verzonken klemband. De klemband zit verzonken in de buitenwand van de buis. Dit maakt het gemakkelijk kom de rookkanalen met elkaar te verbinden. Installeren is hierdoor nog makkelijker geworden: zet de buizen op elkaar, sluit de klemband en de onderdelen zijn aan elkaar gekoppeld. Deze nieuwe methode van bevestigen levert een aantal voordelen op:

∙ Zeer snelle montage

∙ Klemband verzonken in de buitenwand

∙ Geen scherpe randen

∙ 25 jaar garantie

Alle bestaande hulpstukken zoals muurbeugels, verdiepingsondersteuningen, tuidraadbeugels, dakplaten, stormkragen zijn universeel voor zowel de oude als de nieuwe producten. Let op: de oude kanalen passen niet op de nieuwe kanalen. Hiervoor zijn adapters beschikbaar. 

Al deze producten zijn bij Van Loon op voorraad of snel leverbaar.

Kijk gerust alvast eens even in onze webshop. En bel ons als er vragen zijn.

Hieronder de directe links naar onze webshop

Rookgasafvoer voor pelletkachels
Rookgasafvoer voor houtkachels
Brochure Nedco