Home

Home

Het wordt weer warm! Kies voor de juiste beregening op uw perceel

- Categories : Nieuws

De voorspelling voor 2024 is wederom dat het een hete en droge zomer gaat worden. Beregening van uw tuin, agrarisch perceel, sportveld of paardenbak wordt steeds belangrijker. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van beregening.

Hittegolven kunnen funest zijn voor uw tuin of gazon. Met een goede beregeningsinstallatie voorkomt u uitdroging van uw planten. Dit kan gaan om uw balkonplanten, maar ook om grote percelen. Voor elke situatie is een passende oplossing. Hierin adviseren wij u graag.

Alle materialen voor de beregening zijn uit voorraad leverbaar óf met korte levertijden te leveren. Van beregeningspompen en beregeningscomputers, sproeiers, druppelaars tot druppelslangen, tuinslangen, slanghaspels en drukbuizen. Maar ook alle benodigdheden voor het slaan van waterbronnen en het maken van regenwateropslag. Uiteraard maken wij alleen gebruik van kwaliteitsproducten. 

     

Om goed te kunnen beregenen is het ontwerp van uw tuin belangrijk. Wij kunnen voor uw huidige tuin of nieuwe tuinontwerp een beregeningsplan maken samen met een offerte met de prijzen van de verschillende onderdelen. 

Ook kunt bij ons terecht met advies over de aanleg van uw beregening.

Neem vrijblijvend contact met ons op.