Home

Home

Van Loon met SAWEG op de VSK

Van Loon met SAWEG op de VSK

- Categories : Nieuws

De VSK is de grootste en meest toonaangevende vakbeurs gericht op de installatiebrance en wordt iedere twee jaar in de jaarbeurs in Utrecht georganiseerd. De beurs richt zich op iedereen die zich bezig houdt met het ontwerp, installatie, advies en onderhoud van w-installaties. De focus ligt hierbij op warmte, gas, koeling, lucht én het automatiseren van de omgeving. Dit jaar wordt de VSK vanaf 4 tot en met 7 februari gehouden. Voor meer informatie kunt op de website van VSK kijken.

SAWEG Groep

Niet in de laatste plaats door toetreding tot de SAWEG Groep in april 2017 is Van Loon Oosterwolde de afgelopen jaren een steeds belangrijker speler in de installatiebranche van Noord-Nederland geworden. Het is dan eigenlijk ook alleen maar logisch dat Van Loon met de SAWEG Groep optrekt en als collectief aan de VSK beurs deelneemt. In dit nieuwsbericht van april 2017 leest u meer over onze toetreding en deelname aan SAWEG.

VSK deelname

De SAWEG Groep heeft een flinke standruimte afgehuurd en neemt als volwaardig exposant deel aan de VSK beurs. Onder de SAWEG paraplu zal Van Loon Oosterwolde dus ook op de VSK te zien zijn. Een primeur!

Met Van Loon naar de VSK

Om onze eerste VSK deelname extra onder de aandacht te brengen willen we graag een groot aantal van onze klanten in de installatiebranche uitnodigen met ons mee te gaan naar Utrecht op donderdag 6 februari. Van Loon huurt voor die dag een touring bus af om u naar Utrecht en weer terug naar Oosterwolde te brengen. Toegangskaarten voor de VSK zijn via ons gratis te krijgen en ook aan de catering op de heen- en terugreis is gedacht! Bij overweldigende belangstelling doen we het op vrijdag 7 februari nog eens dunnetjes over met een tweede ploeg installateurs die we tot onze klantenkring mogen rekenen.

Gaat u met ons mee op 6 februari? Geef u dan even bij ons op, dit kan via de gebruikelijke kanalen.