Home

Home

One Flow – Kalkpreventie en Waterfiltering.

One Flow – Kalkpreventie en Waterfiltering.

- Categories : Nieuws

Wat is eigenlijk hard water?
Hard water, of te wel water met veel kalk, is ontzettend vervelend. Denk aan die splinternieuwe badkamer die net geïnstalleerd is. Na een aantal keren douchen zit er dan al een lelijke laag kalkaanslag op de wanden. Kalk geeft ook onzichtbare schade aan apparatuur. Zonder kalkaanslag is de levensduur en het rendement van bijvoorbeeld een cv-ketel of wasmachine veel hoger.


Verminderen van huidirritatie?
Hard water heeft een negatief effect op een droge huid. Calcium- en magnesium deeltjes kunnen irriteren en drogen de huid sneller uit. Zeep en shampoo lossen minder snel op in hard water. Dat zorgt ervoor dat er resten achterblijven op de huid en in wasgoed. De achtergebleven zeepresten irriteren de huid. Vooral huidpatiënten kunnen hier ongemak van hebben.

Chemicaliën in het drinkwater.
Al tijden is het bekend dat in het leidingwater veel schadelijke chemicaliën zitten.  Een traditionele waterontharder filtert enkel de kalk uit het water. Om het water ook te ontdoen van de chemicaliën moet er apart een koolstoffilter geïnstalleerd worden.


De One Flow
® biedt de oplossing!
De One Flow® gebruikt een innovatieve techniek die de kwaliteit van het leidingwater verbeterd door de kalk te neutraliseren. Het apparaat trekt calcium- en magnesiummineralen aan en zet deze om naar microscopische kristallen. De zachte inactieve kristallen spoelen gewoon met het water mee. Deze zetten zich dus niet meer vast aan het oppervlak.

Naast het afbreken van de kalk, reinigt de One Flow® het water. Het apparaat heeft een ingebouwd (hoge capaciteit) koolstoffilter.  Deze filtert de sedimenten en onaangename geuren uit het water. Dus geen kalk en geen verontreinigende chemicaliën.


Installatie van de One Flow
®.
De One Flow ® is een compact toestel dat eenvoudig staand of hangend geplaatst kan worden. Het apparaat heeft geen elektriciteit nodig om te functioneren. Het hoeft dus niet bij een stopcontact te staan en bij een elektriciteit storing blijft het werken. Het apparaat werkt niet met zout, maar met een TAC-patroon. Deze gaat ongeveer 2 à 3 jaar mee. De One Flow ® bevat een milieuvriendelijke technologie, is veilig voor leidingen en toestellen en heeft minimaal onderhoud nodig.